Cenniki do pobrania
Sonda
Skąd dowiedziałeś się o firmie BAU-FORM?
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu Sklep BAU-FORM

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres biuro@bau-form.pl bądź telefonicznie pod numerem 505 068 735.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka

Produkt dnia
Podpora stropowa ocynkowana 3,00 m 20 kN ECO
Podpora stropowa ocynkowana 3,00 m 20 kN ECO
109,47 zł 103,32 zł 89,00 zł 84,00 zł
szt.
Sklejka Panelowa używana
Sklejka Panelowa używana
73,75 zł 59,96 zł
szt.
PODPORA STROPOWA LAKIEROWANA UŻYWANA 3,0 m
PODPORA STROPOWA LAKIEROWANA UŻYWANA 3,0 m
49,93 zł 40,59 zł
szt.
SZALUNKI ŚCIENNE
SZALUNKI ŚCIENNE
120 146,28 zł 97 679,90 zł
szt.
SZALUNKI STROPOWE
SZALUNKI STROPOWE
33,28 zł 27,06 zł 27,06 zł 22,00 zł
szt.
Promocje
NOWE DŹWIGARY H20 HARD
NOWE DŹWIGARY H20 HARD
33,28 zł 27,06 zł 27,06 zł 22,00 zł
szt.
SZALUNKI STROPOWE
SZALUNKI STROPOWE
33,28 zł 27,06 zł 27,06 zł 22,00 zł
szt.
Podpora stropowa ocynkowana 3,00 m 20 kN ECO
Podpora stropowa ocynkowana 3,00 m 20 kN ECO
109,47 zł 103,32 zł 89,00 zł 84,00 zł
szt.
Podpora stropowa ocynkowana 3,50 m  20 kN  ECO
Podpora stropowa ocynkowana 3,50 m 20 kN ECO
115,62 zł 109,47 zł 94,00 zł 89,00 zł
szt.
PODPORA STROPOWA OCYNKOWANA OGNIOWO 3,50 m. 20 kN
PODPORA STROPOWA OCYNKOWANA OGNIOWO 3,50 m. 20 kN
126,69 zł 123,00 zł 103,00 zł 100,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony